YOXO

Rapid și ușor
cu Oney

YOXO
YOXO
YOXO rate Oney

Rapid și ușor
cu Oney

credit

Această metodă de plată presupune plata coșului de cumpărături în 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT (inclusiv cardul de salariu), și este oferită cu costuri nesemnificative (0.5% din valoarea comenzii) pentru cumpărături de minimum 450 lei.

Foarte important:
- Prima rată se achită pe loc, deci trebuie să aveți disponibilă suma primei rate pe card
- Cardul trebuie să nu expire până la achitarea ratelor

Soluția 3x4x Oney este dedicată doar persoanelor fizice, majore și rezidente în România

Sunt acceptate cardurile de DEBIT (inclusiv cardul de salariu) Visa și MasterCard, emise de băncile sau instituțiile financiare din România.

Nu sunt acceptate:
1. Carduri preplătite, virtuale sau carduri emise în altă țară
2. Carduri de credit
3. Carduri business (emise pentru persoanele juridice)
4. Cardurile Revolut, cardurile Visa Electron sau Maestro

Pentru a utiliza această soluție de creditare, nu aveți nevoie de niciun document, ci doar de un card de debit. Nu solicităm o justificare a venitului lunar încasat de dumneavoastră.

Cum pot beneficia de soluția de creditare 3x4x Oney

YOXO

Adaugă produsul dorit în coș

YOXO

Alege metoda de plată prin rate

Alegi opțiune de plată "Rate online cu card de debit prin Oney"

YOXO

Alege numărul de rate

Poți alege 3 sau 4 rate cu un card de DEBIT.

YOXO

Completează datele solicitate

Pe pagina de plată Oney completezi datele solicitate

YOXO

Felicitări!

Comanda a fost plasată cu succes

Cum pot beneficia de soluția de creditare 3x4x Oney

pași

Iată ce trebuie să faci pentru a beneficia de soluția de creditare Oney(3xOney si 4xOney). Pentru orice produs de peste 450 lei, totul e rapid și ușor, fără drumuri la bancă, hârtii sau alte bătăi de cap.

Mențiuni legale

Soluțiile de Creditare Oney (3xOney si 4xOney) sunt furnizate de Oney Bank persoanelor fizice eligibile pentru costuri nesemnificative (maximum 0,5% din valoarea totala a creditului), fiind rambursabile în maximum 60 de zile (pentru 3xOney) sau 90 de zile, dar nu mai mult de 3 luni (pentru 4xOney).
Conform OUG nr. 85/2004, beneficiați de un termen de 14 zile calendaristice pentru a vă retrage din contractul de credit începând cu data încheierii contractului de credit.
Soluțiile de Creditare Oney sunt disponibile și rezervate doar persoanelor fizice majore (minimum 18 ani) având capacitate de exercițiu deplină la data acceptării Termenilor și Condițiilor Generale.
Oney Bank este o instituție de credit franceza autorizata sa desfășoare activități de creditare si de plata de Autoritatea Franceză de Control Prudențial și Rezoluție (“ACPR”), organizată și funcționând ca societate pe acțiuni în conformitate cu legislația din Franța, cu un capital social de 51.286.585 euro, înregistrată în Registrul Comerțului și Societăților din Lille Metropole sub numărul 546 380 197, cu sediul situat în str. Avenue de Flandre, nr. 34, Croix (59170), adresă de email: serviciulclienti.ro@oney.com.

Detalii

TELEFOANE la liber cu preț minimal

Detalii

TELEVIZOARE LA SUPER PREȚURI

Detalii

OBIECTE CONECTATE LA TELEFONUL TĂU

Detalii

ACCESORII DE NERATAT

telefoane și accesorii la prețuri minimale

MAGAZIN

Cumperi simplu și rapid, telefoane noi sau recondiționate, accesorii sau obiecte conectate la prețuri minimale, direct din aplicația YOXO în secțiunea Magazin.