Pot să reactivez un abonament YOXO după ce l-am închis?

Da, poți să reactivezi abonamentul, din aplicația YOXO, în termen de 60 de zile de la închiderea lui. Dacă ai păstrat SIM-ul, abonamentul tău YOXO se va reactiva pe același SIM. În cazul în care nu mai ai SIM-ul, va fi necesar să te adresezi unui magazin Orange, pentru schimbarea lui.

După reactivarea numărului, vei putea să îți reconfigurezi abonamentul, iar opțiunile suplimentare vor fi disponibile după 14 zile de la reactivare.

Poți închide abonamentul de maximum 3 ori într-un an calendaristic, din momentul primei activări.

YOXO

Încă explorezi ce abonament
ți se potrivește?

Hai să pastrăm legătura...