YOXO

Pot să reactivez un abonament YOXO după ce l-am închis?

Poți face acest lucru în cel mult 60 de zile de la data în care a fost procesată rezilierea abonamentului (indiferent dacă s-a închis la cererea ta sau automat, pentru neplata facturii). După această perioadă, numărul de telefon nu va mai fi disponibil și va trebui să soliciți un altul.

Dacă ai renunțat complet la acel număr și erai titularul abonamentului, va trebui întâi să îl recuperezi, pe Prepay:

·        dacă nu mai ai cartela SIM sau dacă ai folosit eSIM, mergi într-un magazin Orange pentru a solicita trecerea pe Prepay; va trebui să ai la tine Cartea de identitate.

·        dacă încă mai ai cartela SIM, nu este necesar să mergi în magazin, ci poți contacta direct Serviciul Clienți YOXO.

Dacă ești deja în posesia numărului de telefon YOXO (fie că a fost păstrat de la început pe Prepay sau abonament Orange, ori dacă l-ai recuperat ulterior pe o cartela Prepay prin modalitățile descrise mai sus), urmează pașii din aplicație pentru activarea unui abonament nou și, atunci când ajungi la pasul dedicat acestui subiect, menționează că ai un număr de telefon pe care vrei să îl păstrezi.

Poți face un cont nou sau poți să faci reactivarea pe același cont creat inițial (aceeași adresă e-mail, etc.). Dacă întâmpini dificultăți, contactează-ne prin Chat-ul din aplicația YOXO.

La reactivarea numărului pe abonament vei face o nouă configurare (față de abonamentul pe care l-ai închis) pornind de la ofertele disponibile la acel moment în aplicația YOXO. 

 
YOXO
YOXO