YOXO

Cum pot să trec un număr PrePay la abonament YOXO?

Pentru a trece de la o cartelă Orange PrePay la un abonament YOXO descarcă aplicația YOXO din Play store/App store și  urmează pașii de mai jos:

 1. Configurează abonamentul YOXO adăugând cât internet dorești. Nu uita, pentru internetul neconsumat, vei primi banii înapoi.

 2. Autentifică-te în contul tău Orange sau creează un cont nou 

 3. Introdu numărul de telefon pe care vrei să îl treci pe abonamentul YOXO

 4. Scrie în aplicație codul PIN de verificare, trimis prin SMS

 5. Scanează cartea de identitate pe care vrei să înregistrezi numărul

 6. Alege data calendaristică la care vrei să se activeze abonamentul (oricând în următoarele 20 de zile). Data de activare este, totodată, prima zi din cele 30 de zile de valabilitate a abonamentului. La fiecare 30 de zile vei primi următoarea factură.
  Atenție! Minutele, SMS-urile, internetul și creditul existente pe cartela PrePay (credit sau opțiuni) sau bonusul Phone Credit nu vor mai fi disponibile începând cu data de la care se va activa noul abonament YOXO. Află cum poți verifica cât credit ai acumulat în Phone Credit.

 7. Introdu datele cardului tău bancar pentru abonamentul configurat. Pentru a inregistra cardul tău în aplicație este necesară verificarea lui. De aceea, 1 RON îți va fi retras din cont și va fi returnat în aceeași zi. Plata abonamentului se va efectua în momentul în care vei activa SIM-ul. Asigură-te că ai bani pe card în momentul în care activezi SIM-ul.  Cardul înregistrat  va fi utilizat și ulterior pentru plata recurentă a facturilor emise pentru abonamentul tău.

 8. Așteaptă să se activeze abonamentul, la data aleasă în calendar. Îți vom trimite un SMS când efectuăm schimbarea. 

 9. Restartează telefonul pentru a te reconecta la rețea, cu noul abonament activ

YOXO
YOXO