YOXO

Cum pot să activez/dezactivez mesageria vocală?

Pentru a activa/dezactiva serviciul de Mesagerie vocală trebuie să contactezi Serviciul clienți, din aplicația mobilă YOXO, secțiunea Messenger. Un operator va prelua cererea ta și va face modificarea solicitată.

După activarea serviciului, pentru a putea configura mesajul de întâmpinare, apelează:

  • fie numărul scurt 555, de pe abonamentul tău YOXO
  • fie numărul 0744945550 de pe un alt telefon fix sau mobil  şi urmează instrucțiunile (se tarifează ca un apel către un număr Orange)
  • fie numărul 0744945551 pentru limba română sau 0744945552 pentru limba engleză, de la un alt telefon fix sau mobil (se tarifează ca un apel către un număr Orange)

Din momentul creării căsuței vocale se activează automat și seriviciul gratuit Non Stop, care îți oferă posibilitatea să vezi cine te-a sunat, indiferent dacă persoana respectivă a lăsat sau nu un mesaj vocal, atunci când apelul a fost redirecționat direct către mesageria vocală. Persoanele care te apelează şi sunt redirecţionate către mesageria vocală vor consuma din resursele pe care le au incluse în abonament sau vor fi tarifate pentru un apel către un număr Orange, în cazul în care nu au resurse disponibile. Dezactivarea serviciului Non Stop se face prin apel la 555 de pe telefonul tău YOXO.

 

 

 

YOXO
YOXO