YOXO

Cum pot folosi serviciul Apel WiFi cu abonamentul YOXO?

Apelul Wi-Fi este diponibil pentru abonamentul YOXO, cu condiția să 

  • ai un telefon compatibil cu această tehnologie, achiziționat din magazinele Orange (nu putem garanta funcționarea pentru dispozitivele cumpărate de la alți furnizori)
  • telefonul să aibă ultima versiune de soft disponibilă instalată
  • activezi funcția „apel Wi-Fi” din setările telefonului tău – află cum de aici
 

Cu ajutorul său poți efectua apeluri atunci când ești conectat la o rețea Wi-Fi, chiar dacă nu ești în aria de acoperire a rețelei mobile. Este foarte simplu: selectezi o rețea wireless de internet, apoi telefonul tău va folosi această rețea pentru a apela.

Serviciul Apel Wi-Fi poate fi folosit doar pe teritoriul României, nu și în roaming. Dacă ieși din aria de acoperire a rețelei wireless și te afli în aria de acoperire 4G, apelul tău nu se va întrerupe. Dacă, în schimb, te afli într-o zonă de acoperire 2G/3G, atunci apelul va fi întrerupt. Va trebui să re-apelezi persoana dorită fie cu ajutorul rețelei mobile, fie selectând o altă rețea Wi-Fi disponibilă.

Activarea serviciului este gratuită dar apelul efectuat prin Wi-Fi va consuma din resursele incluse în abonamentul tău (minute sau credit, după caz). Dacă ai consumat resursele din abonament sau din opțiune, tariful este cel standard pentru apeluri de voce, corespunzător planului tău tarifar.

YOXO
YOXO