YOXO

Cum activez/dezactivez serviciul Apel conferință și cât costă?

Prin serviciul gratuit Apel conferință poți comunica în același timp cu până la 5 interlocutori diferiți, conectați la rețele telefonice din România, mobile sau fixe. Numărul de participanți se poate mări dacă unul dintre ceilalți participanți, abonat Orange, are activat serviciul apel conferință și deschide la rândul său o nouă conferință, comună cu a ta.

 

Serviciul este disponibil pentru toți abonații YOXO aflați pe teritoriul României. Cei aflați în roaming nu pot iniția apeluri conferință, însă pot fi invitați să participe într-un astfel de apel.
 

Activarea/dezactivarea serviciului Apel conferință se poate face:

  • Din aplicația YOXO, din secțiunea Setări rețea pe care o poți accesa astfel:
  1. Din Homepage (“Acasă”) click pe iconița din colțul din stânga sus, de lângă nume
  2. Apoi apasă butonul “Detalii” aferent numărului pe care se dorește activarea serviciilor
  3. În această pagina, sub Detalii și Conturi asociate abonamentului vei găsi secțiunea “Setări rețea”
  4. Odată activat/dezactivat, se va actualiza informația despre starea serviciului în secțiunea Setări rețea
  • În urma unei discuții cu un operator al Serviciului clienți

Cât costă serviciul:

  • Fiecare apel efectuat către un interlocutor pe care îl incluzi în conferință se taxează cu tariful standard pentru un apel de voce sau consumă din minutele incluse, conform abonamentului tău. În afară de asta, nu există nicio taxă suplimentară pentru inițierea unei conferințe.
  • Pentru abonații aflați în roaming și invitați să participe la o conferință, tariful este cel al unui apel primit în roaming 
  • Orice apel prin care se inițiază o conferință, precum și cel/cele care sunt incluse în conferință, se consideră ca fiind în întregime apel de tip conferință, indiferent de durata acesteia
YOXO
YOXO