YOXO

Ce se întamplă dacă nu plătesc abonamentul la timp?

Beneficiezi de o perioadă de grație de 7 zile pentru a efectua plata în cazul în care aceasta nu poate fi efectuată (fonduri insuficiente, card expirat, etc). De exemplu, dacă abonamentul trebuia plătit pe 2 iunie, perioada de grație include ziua de 9 iunie (până la ora 24:00).

Dacă în intervalul de 7 zile factura nu este platită, abonamentul YOXO va fi suspendat până la alocarea banilor în contul Orange, iar în acest timp:

  • ai posibilitatea să folosești internetul, minutele, SMS-urile și opțiunile deja cumpărate, dar doar dacă te afli pe teritoriul României
  • serviciul Roaming nu este disponibil 
  • nu poți cumpăra alte opțiuni 
  • nu poți închide abonamentul; rezilierea se procesează doar dacă abonamentul este activ și toate facturile au fost achitate

Dacă plata nu este efectuată în următoarele 28 de zile de la suspendare, abonamentul va fi închis automat și nu vei mai putea să îl folosești. Un abonament (număr de telefon YOXO) poate fi închis de maximum 3 ori într-un an calendaristic.

Poți reactiva numărul ulterior, după achitarea sumei datorate. Numărul de telefon va fi reținut pentru tine timp de 60 de zile, după care acesta poate fi alocat altui client. 

 

 

 
YOXO
YOXO