YOXO

Toate abonamentele YOXO pot fi folosite în Roaming?

Toate abonamentele YOXO utilizează rețeaua 4G (4G+) Orange. Cu serviciul Roaming ai posibilitatea de a comunica folosind telefonul tău și în afara României, în țările în care Orange a încheiat acorduri de Roaming pentru serviciul cu abonament. În momentul de față, Orange România a încheiat acorduri de Roaming cu mai mult de 360 de operatori, din peste 180 de țări și cu 1 operator de telefonie mobilă prin satelit.

În acest moment există două tipuri de abonamente YOXO:

  • fără Roaming inclus - nu poate fi folosit în afara României, indiferent ce țară vizitezi. Serviciul Roaming nu este disponibil pentru abonamentele care au menționat faptul că nu au acces la acest serviciu
  • cu Roaming SEE inclus - poate fi folosit doar în țările membre ale Spațiului Economic European. La activarea abonamentelor cu acces la Roaming în SEE se activează automat și serviciul de Roaming, serviciu disponibil în țările care fac parte din acest spațiu
  • niciun abonament YOXO nu oferă automat acces la Roaming în afara SEE. Serviciul Roaming în restul lumii se activează la solicitarea ta (titularul abonamentului).

 

Indiferent ce abonament ai activat deja, poți face oricând modificările dorite – activare Roaming SEE sau Roaming pentru țări din restul lumii (în afara SEE), activare opțiuni cu beneficii în Roaming, etc. Cu YOXO ai acces inclusiv inclusiv la Roaming maritim și prin satelit.

 
YOXO
YOXO