YOXO

Serviciul Clienți, verificare consum şi alte servicii YOXO în Roaming

Serviciului Clienți în roaming

  • YOXO Messenger în aplicația YOXO este disponibil gratuit. Programul de lucru este luni-duminică 08:00-20:00
  • Apelul la numărul de telefon +40 374 300 300, este tarifat cu 0.05€/minut. Programul de lucru este de luni până duminică, între orele 08:00 – 20:00.

Aplicația mobilă YOXO

  • ai acces la toate funcționalitățile
  • traficul de internet este gratuit în interiorul aplicației, oriunde ai fi în lume

Informațiile despre consum și resurse disponibile se pot actualiza cu întârziere, din cauza duratei transferului internaţional de informaţii, dintre YOXO și operatorii parteneri. Când ești în altă tară, ești facturat de YOXO pe baza datelor primite de la rețeaua / rețelele partenere în care te-ai înregistrat. 

Mesageria Vocală - se poate apela la numărul +40 744 945 550, iar apelul se taxează ca apel internaţional către România.

Apeluri sau SMS-uri către numere premium - clienții YOXO pot accesa numere cu suprataxă doar dacă au activă opțiunea Servicii Premium și au credit suficient. În roaming, apelurile către numere ale serviciilor premium sunt taxate conform tarifelor menționate în Broșura de tarife și servicii (secțiunea Serviciul roaming), iar mesajele scrise, cu tariful standard la care se adaugă tariful național al serviciului. Sunt considerate apeluri premium apelurile către numere scurte (numere cu lungimea mai mică sau egală cu 6 cifre excluzând prefixul țării) și apelurile către numere ale serviciilor cu valoare adăugată, cum ar fi: info servicii, jocuri, concursuri, divertisment, relații clienți, numere de tipul 0800, 0900 etc. 

eSIM - funcționează în roaming la fel ca în România.

Apel conferință - serviciul nu poate fi accesat în roaming. Acesta este disponibil doar pe teritoriul României.

Descarcă aplicația pe telefonul tău mobil

YOXO
YOXO