YOXO

Pot să trec numărul YOXO pe cartelă PrePay?

Poți solicita gratuit trecerea la o cartelă Prepay atunci când ceri închiderea abonamentului din aplicație. Aceasta va funcționa în rețeaua Orange.
Trecerea la cartelă se va face imediat după închiderea acestuia și toate beneficiile abonamentului YOXO se vor pierde.
Nu este necesară o schimbare de SIM sau o reinstalare eSIM (în funcție de ce folosești) pentru ca această modificare să se efectueze. Vei continua să folosești aceeași cartelă sau același profil eSIM, după caz.
Pentru a folosi cartela Prepay Orange, după ce ai primit SMS-ul de confirmare că s-a procesat închiderea abonamentului și activarea acesteia:

  • închide și redeschide telefonul
  • ai la dispoziție 24 de ore să reîncarci cartela cu o opțiune sau cu credit, pentru a putea continua să o folosești. De exemplu, dacă ai primit SMS-ul de confirmare pe 19 iunie la ora 11, trebuie ca reîncărcarea să se proceseze până pe 20 iunie, la ora 10:59
  • ca să nu ai întreruperi în utilizarea serviciilor până se procesează reîncărcarea, îți vom aloca gratuit, imediat ce se activează numărul pe Prepay, beneficii naționale (GB, minute și  mesaje); ți se va comunica prin SMS de ce resurse beneficiezi. Resursele alocate au perioada activă de 5 zile și o perioadă de grație de 28 de zile. După acest interval, pentru a putea folosi în continuare resursele, este necesar să reîncarci cartela Prepay.

Dacă nu se efectuează o reîncarcare în intervalul de 24 de ore, nu vei mai putea efectua apeluri sau trafic de internet de pe acel număr și va trebui sa faci o reîncarcare cu credit sau cu una dintre opțiunile Orange prepay din ofertă. 

 

 

Descarcă aplicația pe telefonul tău mobil

YOXO
YOXO