Cum se reconectează abonamentul meu după efectuarea plății restante?
În cazul în care ai achitat factura la timp, iar abonamentul a fost suspendat, reconectarea abonamentului se face automat, după ce plata abonamentului a fost efectuată și suma a fost debitată de pe cardul salvat în aplicația YOXO. Vei fi informat printr-o notificare în aplicație .
Nu ai găsit ce căutai?

SUPER
YOXO
îți răspunde... (aproape) INSTANT!
Smart Search, cu inteligență artificială, disponibil pentru tine 24/7.


