YOXO

Cum pot să folosesc minutele, SMS-urile si internetul din abonamentul YOXO și în roaming în Spațiul Economic European (SEE)?

Dacă ai un abonament YOXO cu acces la roaming în Spațiul Economic European - SEE vei putea utiliza minutele, SMS-urile și internetul național și în SEE, după cum urmează:

  • toate minutele și SMS incluse în abonament

  • parte din traficul de internet în funcție de limita de consum a datelor în Spaţiul Economic European stabilită pentru fiecare abonament.

Limita de consum pentru internet în roaming zona SEE se calculează după formula de mai jos:

Valoare abonament fără TVA/ 2.5 (tarif reglementat pentru trafic intern) x 4.8951 (media cursurilor afișate de European Central Bank în zilele de 1 martie, 1 aprilie, 1 mai ale ficărui an) x 2

 

Dacă consumi toate datele disponibile în roaming SEE, poți activa o nouă opțiune de internet de minimum 100 GB, care să îți ofere în continuare acces la internet în SEE.

In caz de folosire abuzivă a serviciului roaming, nu vei mai putea folosi resursele naționale în SEE, iar apelurile se vor taxa cu o suprataxă, aplicată la valoarea serviciilor de roaming SEE pe toată durată utilizării abuzive sau anormale. Află mai multe detalii

 
 
YOXO
YOXO