YOXO

Cum pot activa roamingul?

Poți activa oricând serviciul Roaming, prin modalitățile descrise mai jos.

Indiferent dacă ești în România sau dacă ai ajuns deja în altă țară, activarea acestuia se face la fel, direct din aplicația YOXO.

Dacă ai un abonament național, roamingul pentru Spațiul Economic European se activează automat, în cazul în care:

  • adaugi la abonamentul tău o opțiune de internet de minimum 150 GB (detalii în secțiunea Opțiuni cu roaming). Activarea se face în ziua respectivă, indiferent care este data ta de facturare. După ce ai primit acces la roaming, poți activa și opțiuni mai mici, dacă ești în afara țării ai nevoie de mai mulți GB
  • sau schimbi abonamentul actual cu un altul, cu serviciul Roaming SEE inclus (se menționează în descrierea abonamentului dacă oferă acces). Noua configurație devine activă de la următoarea dată de facturare

Ți se va confirma prin SMS / notificare în aplicația YOXO că s-a activat serviciul, imediat ce modificarea este efectuată cu succes în sistem.

Roamingul în restul lumii se activează automat, în situațiile descrise mai jos:

  • întâi verifică dacă există o opțiune cu beneficii incluse pentru țara pe care urmează să o vizitezi - în aplicație (secțiunea Adaugă opțiuni) sau pe site (intră aici și selectează numele țării); dacă ai găsit o opțiune care ți se potrivește, activeaz-o direct din aplicație
  • dacă vizitezi o țară pentru care nu există o opțiune dedicată, trebuie să adaugi la abonamentul tău opțiunea “Credit numere cu tarife speciale”, din secțiunea Adaugă opțiuni, în aplicația YOXO. Astfel, vei avea la dispoziție un credit pe care îl vei putea folosi pentru a vorbi/ trimite SMSuri/ naviga pe internet conform tarifelor menționate pe site.

Ți se va confirma prin SMS / notificare în aplicația YOXO că s-a activat serviciul, imediat ce modificarea este efectuată cu succes în sistem.

Dacă ești deja în afara României când faci aceste modificări, pentru a putea folosi resursele de roaming, trebuie doar să închizi și să redeschizi telefonul după ce ți s-a confirmat activarea.

Atenție, serviciul Roaming se dezactivează automat după ce se consumă beneficiile incluse sau dacă expiră perioada de valabilitate, iar opțiunile nu se reactivează automat.

YOXO
YOXO