YOXO

Cum folosesc serviciul Chat Messages pe abonamentul YOXO?

Chat messages este un serviciul de mesagerie gratuit, care se poate folosi prin intermediul aplicațiilor Samsung Messages și Android Messages și care folosește conexiunea de date mobile sau Wi-Fi.

Tot ce trebuie să faci pentru a folosi acest serviciu, este să descarci aplicația din Play Store și să o alegi ca aplicație implicită atunci când vei primi notificarea.

Serviciul este disponibil și în roaming, prin rețeaua mobilă, dacă ai incluse resurse de internet în roaming sau dacă te conectezi la o rețea Wi-Fi.

 

Ce se întâmplă când trimit un mesaj către un prieten prin Chat Messages?

 

Prin Android Messages:

  • Dacă tu încerci să trimiti mesaj catre un prieten, dar nu ești conectat la internet 3G/4G sau WiFi, atunci aplicația va trimite automat SMS către prietenul tău (în cazul mesajelor ce conțin doar text) sau MMS (în cazul mesajelor ce conțin imagini, stickere, gif-uri, etc.).
  • Dacă tu ești conectat la internet 3G/4G sau Wi-Fi, dar prietenul tău nu este conectat la internet, atunci aplicația va trimite de asemenea SMS/MMS.

Prin Samsung Messages:

  • Dacă tu incerci să trimiți mesaj către un prieten, dar nu ești conectat la internet prin 3G/4G sau WiFi atunci aplicația va trimite automat SMS către prietenul tău (în cazul mesajelor ce conțin doar text) sau MMS (în cazul mesajelor ce conțin imagini, stickere, gif-uri, etc.).
  • Dacă tu ești conectat la internet 3G/4G sau Wi-Fi, dar prietenul tău nu este conectat la internet, atunci aplicația va trimite mesajul prin Chat Messages. Prietenul tău nu va primi mesajul imediat, ci în momentul în care se va conecta la internet prin 3G/4G sau WiFi. Mesajele trimise prin Chat Messages și neprimite de prietenul tău vor astepta timp de 30 de zile pentru ca prietenul tău sa se conecteze la internet. După expirarea celor 30 de zile ele vor fi șterse in mod automat.

Descarcă aplicația pe telefonul tău mobil

YOXO
YOXO