YOXO

Cum activez serviciul Apel WiFi din setările telefonului?

Dacă folosești un dispozitiv cu Android, urmează acești pași:

 1. Serviciul Apel Wi-Fi se va activa automat, simultan cu activarea serviciului Apel 4G.
 2. Pentru a verifica dacă ai Apel 4G activ, este suficient să verifici dacă pe ecranul telefonului îți apare logo-ul specific serviciului . În cazul în care nu apare, verifică aici condițiile de eligibilitate ale acestuia. Serviciul Apel 4G se activează automat în cazul în care îndeplinești condițiile de eligibilitate.
 3. Selectează o rețea Wi-Fi disponibilă, conectată la internet
 4. Activează din setările telefonului funcția Apel Wi-Fi.
 5. La activarea funcției, pe telefon va fi presetată opțiunea Wi-Fi la nivel de conexiune preferată. Așadar, vei apela cu prioritate peste conexiunea wireless, iar dacă semnalul Wi-Fi este slab sau indisponibil, vei apela peste conexiunea rețelei mobile, inclusiv prin Apel 4G. În cazul în care dorești să activezi opțiunea "Rețea mobilă preferată", trebuie să știi că telefonul va selecta rețeaua mobilă pentru a apela (prin Apel 4G, 3G, 2G). Dacă dorești să efectuezi apeluri doar prin conexiunea Wi-Fi, selectează opțiunea “Numai Wi-Fi”. În acest caz, dacă nu există o conexiune Wi-Fi în zonă, telefonul va trece pe 4G, fără a avea acces la Apel 4G.
 6. De fiecare dată când apare pe ecran simbolul Apel Wi-Fi , poți efectua un apel prin rețeaua Wi-Fi și astfel să testezi serviciul
 

Dacă folosești un dispozitiv cu iOS, urmează acești pași:

 1. Serviciul Apel Wi-Fi se va activa automat, simultan cu activarea serviciului Apel 4G
 2. Asigură-te că ai actualizat sistemul de operare la ultima versiune de iOS disponibilă (meniu Configurări – General – Informații – Versiune) și că ai cele mai noi setări de rețea, minim 27.1 (meniu Configurări – General – Informații – Operator)
 3. Din meniul telefonului activează funcția Apelare Wi-Fi: meniul Configurări – Telefon - Apelare Wi-Fi
 4. După acceptarea Termenilor și condițiilor vom verifica dacă poți beneficia de acest serviciu pe numărul tău și îl vom activa.
 5. După activarea seriviciului, funcția Apelare Wi-Fi pe acest iPhone va deveni activă
 6. După conectarea la o rețea Wi-Fi telefonul va trece automat în modul Apel Wi-Fi iar numele operatorului va deveni Orange Wi-Fi

Descarcă aplicația pe telefonul tău mobil

YOXO
YOXO