Ce se întâmplă dacă am consumat tot internetul configurat inițial?

Dacă ai consumat tot internetul configurat inițial, nu vei mai avea acces la internet până la cumpărarea unei noi opțiuni. YOXO îți permite transferul gratuit de date în interiorul aplicației mobile în așa fel încât să poți cumpăra ce opțiune de internet dorești - cu valori între 20 și 140 GB. Asigură-te că ai accesul la date deschis pe telefon.

Opțiunea cumpărată va fi disponibilă imediat după achitarea ei și poate fi folosită până la sfârșitul perioadei de 30 de zile de facturare, atunci când se efectuează plata recurentă pentru abonamentul tău YOXO și configurația se reînnoiește

Dacă vrei ca abonamentul tău de luna viitoare să aibă mai mult internet, trebuie să modifici configurația abonamentului tău YOXO, direct din secțiunea Abonamentul meu. Noua configurație va fi disponibilă începând cu următoarea factură.

YOXO

Încă explorezi ce abonament
ți se potrivește?

Hai să pastrăm legătura...