YOXO

Ce se întâmplă dacă nu consum toate beneficiile incluse într-o lună?

Pentru beneficiile oferite de abonamentul și opțiunile YOXO se aplică regulile de mai jos. 

  • Minutele și SMS-uri incluse în abonament nu se reportează de la o lună de facturare, la următoarea. 

Internet inclus în abonament: 

  • Dacă abonamentul tău a fost activat începând cu data de 8 iunie 2021, internetul neconsumat nu se reportează pe luna următoare; 
  • Dacă abonamentul tău a fost activat inainte de data de 7 iunie 2021, la finalul celor 30 de zile de facturare, se va calcula automat cantitatea de net (național) neconsumată  din luna anterioară, fără să mai fie nevoie de alte acțiuni din partea ta. Vei primi banii înapoi pentru el, fie sub formă de reducere la factura următoare, fie direct pe cardul înregistrat în aplicație (în cazul închiderii abonamentului). Dacă în luna respectivă ai fost în roaming, regula de returnare a banilor pentru netul neconsumat, nu se aplică. Regula se aplică pentru netul inclus în abonament și pentru opțiunile de net adăugate pe parcursul lunii. 

De exemplu: 

- dacă ai configurat inițial un pachet de 20 GB de net, dar ai folosit doar 4,6 GB de net, se va considera ca ai folosit 5 GB (în calculul beneficiilor neconsumate se vor avea în vedere doar unitățile de 1 GB intreg). Cei 15 GB nefolosiți, se vor scădea din factura următoare. Suma de reducere de pe factură va fi de 3,75 ron. 

- dacă ai configurat inițial 20 GB de net, la care ai adăugat ulterior prin opțiune încă 20 GB de net, iar din totalul de 40 de GB de net, ai folosit doar 15 GB, diferența se va scădea din totalul facturii următoare. 

Minute și GB din opțiuni: beneficiile sunt valabile până la data de reînnoire lunară a abonamentului YOXO (expiră în a treizecea zi a abonamentului tău).  

De exemplu:  dacă ai activat opțiunea pe 3 iunie și data ta de facturare este 27 iunie, resursele oferite de opțiune pot fi folosite până pe 26 iunie (inclusiv). 

Optiunea Credit numere cu tarife speciale: nu expiră, creditul se reportează de la o lună la alta, până când se consumă în totalitate.  

 

Descarcă aplicația pe telefonul tău mobil

YOXO
YOXO