YOXO

Când mi se emite factura pentru abonament și opțiuni?

Prima factură va fi emisă imediat după activarea abonamentului pe numărul tău de telefon. Vei primi o notificare pe email (la adresa asociată contului tău YOXO) și în aplicație, cu informații despre factură. Banii vor fi blocați pe card până la activare. De exemplu, dacă activezi abonamentul pe 5 mai, prima factură se emite tot pe 5 mai

Următoarele facturi se vor emite la sfârșitul fiecărui ciclu de 30 de zile de facturare. Data nu poate fi schimbată. De exemplu, dacă abonamentul a fost activat pe 5 mai, următoarele facturi se vor emite pe 4 iunie, apoi pe 4 iulie, apoi pe 3 august, etc. 

Dacă ai mai multe abonamente YOXO pe care le administrezi în același cont, facturile se emit separat, pentru fiecare număr în parte, la data de facturare corespunzătoare fiecăruia dintre ele.

.Facturile pentru opțiunile activate se vor emite imediat după ce acestea sunt plătite în aplicația YOXO, indiferent de data ta de facturare. De exemplu, dacă activezi o opțiune pe 5 mai și următoarea dată de facturare este 11 mai, factura pentru opțiune se emite pe 5 mai.

 
YOXO
YOXO