YOXO

Ce se întâmplă dacă nu consum tot internetul configurat într-o lună?

Dacă abonamentul tău a fost activat până la data de 7 iunie 2021, la finalul celor 30 de zile de facturare se va calcula internetul nefolosit (GB întregi neconsumați național) și vei primi banii înapoi pentru el, fie sub formă de reducere la factura următoare, fie pe card în cazul închiderii abonamentului. Dacă în luna respectivă ai fost în roaming, regula de returnare a banilor pentru netul neconsumat, nu se aplică.

De exemplu:

  • dacă ai configurat inițial un pachet de 20 GB, dar nu ai folosit decât 4,6 GB, se va considera ca ai folosit 5 GB (în calculul valorii resurselor neconsumate se vor avea în vedere doar unitățile de 1 GB intreg). Cei 15 GB nefolosiți se vor scădea din factura următoare. Suma de reducere de pe factură va fi de 3,75 ron.

Regula se aplică pentru internetul inclus în abonament și pentru opțiunile de internet adăugate pe parcursul lunii.

De exemplu:

  • dacă ai configurat inițial 20 GB de internet, la care ai adăugat ulterior prin opțiune încă 20 GB, iar din totalul de 40 de GB ai folosit doar 15 GB, diferența se va scădea din totalul facturii următoare.

Acest beneficiu se aplică exclusiv pentru internetul inclus în configurația abonamentului tău YOXO sau pentru opțiunea de internet.

 
YOXO
YOXO