YOXO

Cum pot să portez un abonament din altă rețea la YOXO?

Portarea abonamentului din altă rețea la YOXO se face online, exclusiv în aplicația YOXO.  Poți descărca aplicația YOXO atât pentru telefoanel Android, Huawei App Gallery și iOS.

 

Pentru a-ți porta abonamentul la YOXO, intră în aplicație și urmează pașii de mai jos: 

 

1, Alege configurația noului abonament, în funcție de nevoile tale de comunicare. 

2. Creează-ți un cont. Pentru crearea contului trebuie să furnizezi: nume, prenume, adresa de email și o parolă. 

3, Validează adresa de email: la crearea contului, vei primi pe email un link către aplicație. Apasă pe acest link, care te va îndruma către pasul următor.

4. Alege opțiunea ”vreau să îmi păstrez numărul” din aplicația YOXO și apoi introdu numărul pe care vrei să activezi abonamentul YOXO.

5. Introdu codul PIN de validare număr primit prin SMS și vei fi trecut într-un ecran în care ți se arată eligibilitatea.

6. Scanează cartea ta de identitate, așteaptă validarea datelor tale și apoi verifică dacă sunt corecte.

7. Pentru înregistrarea datelor biometrice, este necesar să înregistrezi un scurt video, urmând instrucțiunile de pe ecran. 

8. Din acest moment, începe procesul de portare a numărului tău, imediat după ce apeși butonul ”Începe portarea”. 

Pentru că numărul pe care îl portezi este un abonament, va trebui să încarci în aplicație cea mai recentă factură. Sub formă de imagine sau atașament .pdf

-        Completează datele abonamentului tău: număr de telefon, adresa de email, operatorul curent și un cod de abonat. Poți verifica numele complet al operatorului curent de o factură emisă de acesta. 

-        Încarcă cea mai recentă factură de pe abonament în aplicația YOXO

-        Alege adresa unde vrei să îți fie trimisă cartela SIM și detaliile de contact pentru curier. Vei putea selecta fie adresa de domiciliu sau vei putea completa o nouă adresă.

-        După completarea acestor date, ți se va prezenta un sumar al comenzii tale. Dacă datele prezentate sunt corecte, bifează că ești de acord cu Termenii și condițiile și treci la pasul următor.

-        Introdu datele cardului tău bancar. Pentru a inregistra cardul tau in aplicatie este necesara verificarea lui. De aceea, 1 RON îți va fi retras din cont și va fi returnat în aceeași zi. Plata abonamentului se va efectua în momentul în care vei activa SIM-ul. Asigură-te că ai bani pe card în momentul în care activezi SIM-ul.  Cardul înregistrat  va fi utilizat și ulterior pentru plata recurentă a facturilor emise pentru abonamentul tău. 

În aplicație vei putea vedea, pas cu pas, care este stadiul comenzii tale și când îți va fi livrată cartela SIM. 

9. După primirea cartelei SIM YOXO cu numărul temporar, intră din nou în aplicație și urmează pașii necesari pentru activarea lui:

  • Scanează codul de bare de pe pachetul SIM

  • Alege data la care vrei să se facă portarea

  • Trimite cererea de portare. În aplicație se va actualiza situația cererii tale, pe măsură ce ea se schimbă. Până atunci, poți folosi resursele din abonament pe numărul tău temporar.

10. La finalizarea procesului de portare vei primi un SMS și un mesaj în aplicație care îți vor confirma finalizarea portării și transferul serviciilor pe numărul tău. Vei primi și un contract la adresa de email pe care ai menționat-o. Numărul tău temporar dispare.

 
Află aici ce poți să faci dacă cererea de portare a fost refuzată.
 
YOXO
YOXO