Cum pot să activez/dezactivez mesageria vocală?

Activarea/dezactivarea serviciului de mesagerie vocală se poate face direct din aplicația Yoxo, secțiunea Messenger. Un operator va prelua cererea ta și va activa serviciul pentru abonamentul tău Yoxo.

După activarea serviciului, pentru a putea configura mesajul de întâmpinare, apelează:

  • fie numărul scurt 555, de pe abonamentul tău Yoxo
  • fie numărul 0744945550 de pe un alt telefon fix sau mobil şi urmează instrucțiunile (se tarifează ca un apel către un număr Orange)
  • fie numărul 0744945551 pentru limba română sau 0744945552 pentru limba engleză, de la un alt telefon fix sau mobil (se tarifează ca un apel către un număr Orange)

Persoanele care te apelează şi sunt redirecţionate către mesageria vocală vor consuma din resursele pe care le au incluse în abonament sau vor fi tarifate pentru un apel către un număr Orange, în cazul în care nu au resurse disponibile.

Dacă eşti în afara ţarii şi foloseşti serviciul Roaming, primirea de apeluri în mesageria vocală este gratuită, indiferent de ţara în care te afli, iar ascultarea mesajelor vocale se va taxa la fel ca în cazul în care efectuezi un apel către România, conform tarifului standard sau ofertei de care beneficiezi.

YOXO

Încă explorezi ce abonament
ți se potrivește?

Hai să pastrăm legătura...