YOXO

Cum pot activa roamingul dacă sunt deja în străinătate?

Roaming în Spațiul Economic European (SEE): 

Pentru a avea acces la serviciul roaming în zona SEE trebuie să ai în abonamentul YOXO un pachet de internet de minimum 100 GB sau să achiziționezi o opțiune de internet de minimum 100 GB. Poți adăuga oricând o opțiune de internet, direct din aplicația YOXO. 

Dacă ești deja în străinătate și nu ai activat un abonament YOXO cu roaming SEE inclus, atunci întră în aplicație, în secțiunea “Adaugă net” și adaugă o opțiune de net cu roaming SEE inclus.

După efectuarea plății, resursele se vor activa, iar tu le vei putea folosi și în roaming după închiderea și redeschiderea telefonului. 

Roaming în toată lumea: 

Pentru a avea acces la serviciul roaming în toată lumea, trebuie să ai în abonamentul YOXO activă opțiunea de Roaming Worldwide. Opțiunea, valabilă 15 zile, conține 100 de minute sau SMS-uri și 1 GB pentru călătoriile tale în afara spațiului Uniunii Europene. 

Opțiunea Roaming Worldwide poate fi folosită în: Argentina, Armenia, Australia, Belarus, Camerun, Canada, Republica Democrata Congo, Guinea, Israel, Coasta de Fildes, Kuwait, Madagascar, Mali, Mexic, Modova, Monaco, Muntenegru, Niger, Puerto Rico, Federatia Rusa, Arabia Saudita, Senegal, Serbia, Elvetia, Thailanda, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite.

 

 

 
YOXO
YOXO